Om företaget - Marifix

Om företaget och öppettider

Marifix Produktion arbetar med import och export av marin- och industriprodukter. Våra båttillbehör marknadsförs främst hos detalj- och fackhandeln i Skandinavien. Vi säljer färdiga produkter under private label eller med våra egna ryttare och etiketter!

Vi vänder oss även till industri och tillverkande företag med både standard- och kundanpassade produkter.

Vi vill skapa en långsiktig relation med våra kunder och utveckla nya produkter och
affärsidéer som gynnar våra kunder.

Vi vill ge personlig service och alltid försöka finna den bästa lösningen för kunden. Personalen på Marifix känner sig alla delaktiga genom korta beslutsvägar som skapar effektivitet och flexibla lösningar för våra kunder.

Affärsidé

Vi importerar bulkvaror och levererar färdiga kundanpassade produkter till den skandinaviska marknaden.

Under årens lopp har vi utvecklat ett effektivt förpackningssystem för konsumentförpackade produkter. Vi har  moderna automatiska förpackningsmaskiner som producerar olika typer av förpackningar. Vi erbjuder även ”private label”.

Vi levererar många specialanpassade produkter till våra kunder. Vi har lång erfarenhet av produktion i Kina och Indien av specialanpassade produkter, tillverkade i både stål, rostfritt stål, mässing och plast.

Kvalitets- och miljöcertifiering

Våra produkter skall hålla en hög och jämn kvalitet, vi skall med hjälp av engagemang ständigt jobba för att bli bättre och leva upp till förväntningar som våra kunder och leverantörer ställer.

Vi skall uppfylla lagar och krav, välja bästa möjliga teknik, prioritera förnyelsebara resurser och undvika miljöstörande ämnen om möjlighet finns.

Genom en ärlig och förtroendefull dialog med våra kunder och leverantörer ska vi skapa och bibehålla långvariga och goda relationer.

Produktion

I vår produktionsanläggning konsumentförpackar vi produkter efter önskemål.
Vi har stora möjligheter att styra över till egna varumärken.

Idag konsumentförpackar vi i påse, blister och kartong.

Kontakta oss gärna med era frågor på e-post: info@marifix.se
Har ni önskemål utöver det som finns i shopen så tveka inte att kontakta oss för offert på e-post: offert@marifix.se

Produktion i egen design