Ansök om företagskonto

Du som är företagare kan ansöka om företagskonto på Marifix. Detta underlättar vid support, offert och vid beställning av större kvantiteter.

För att ansöka behöver du först skapa ett vanligt användarkonto. Detta gör du genom att välja Logga in längst upp till höger på sidan, och därefter Skapa nytt konto. Var noga med att fylla i ditt organisationsnummer.

Därefter skickar du ett mail till info@marifix.se där du talar om att du vill ansöka om företagskonto. Inkludera ditt kundnummer, som du hittar på sidan Din sida > Kundprofil.

Därefter görs en kreditkontroll. Vid godkänd ansökan skickar vi en bekräftelse via mail. Vänligen notera att registreringen kan ta upp till ett par arbetsdagar.

Angående kombination av rabatter

Observera att eventuella kundspecifika rabatter ej kombineras med övriga rabatter i webbutiken.

Därför kan det ibland se ut som att rabattsatsen i kassan inte stämmer. Detta beror på att i det överstrukna "ordinarie" priset du ser som inloggad, har den kundspecifika rabatten redan dragits av. Slutpriset är dock korrekt.

Skulle något ändå verka fel är vi alltid tacksamma om du hör av dig till oss, så ska vi försöka rätta till det. Tack på förhand!